Blandningsmaskin AR200

 
AR200 en blandningsmaskin som tillverkats för stora volymer i professionella kök, industiella bagerier och inom tillverkningsindustrin.
Blandaren levereras med en 4 kw stark motor (5,5 hk).
Utformningen av vispen samt växelrotationen (vispen roterar med planetliknande rörelser) är väldigt effektiv och har en hög kapacitet. Maskinens rörelsehuvud är smörjningsfritt.
När kitteln placeras vid kittelarmarna aktiverar man den elektriska kittellyften som har ett säkerhetslås (tillval vid standard kontrollpanel).
Variabelt hastighetssystem som är överlägset då man fort och lätt kan ändra hastigheten till den exakta hastigheten som behövs.
Blandaren kan även beställas med syrafast rostfritt stål för t.ex. laboratorier eller andra användare med höga hygienkrav.


Skrapa
 

Visp med förstärkta trådar
i rostfritt stål

Blandningsspade i rostfritt
stål med tre tvärribbor
 
Skrapan är ett mycket effektivt extratillbehör. När skrapan används tillsammans med visp eller blandningsspade skrapas skålen automatiskt ut uppifrån och nedåt. Alla råvaror som sitter på skålens kant samlas upp och pressas in in i visp- eller blandningsprocessen. Resultatet blir en större och mer enhetlig massa och dessutom tidsbesparing eftersom ingen manuell avskrapning behöver göras.
Skrapan är mycket hygienisk och lätt att rengöra då skrapbladet enkelt kan klickas loss från det rostfria stålverktyget.
AR200 kan levereras med kittel, förstärkt visp och blandningsspade. Vispen är förstärkt med tjockare trådar och har även ringförstärkning. Blandningsspaden har tre tvärgående ribbor för maximal omrörning.

Tekniska data AR200
Volym (liter) 200
kW 4,0
HK 5,5
Nettovikt (kg) 580
Steglös hastighet 47-257
Nettovikt (kg) 580
Dimensioner: Se ritning bredvid
   
Kapacitetsschema  
Äggvita 27 liter
Vispgrädde 120 liter
Majonnäs 160 liter
Kryddsmör 150 kg
Potatismos 140 kg
Muffins 120 kg
Tårtbotten 50 kg
Köttbullsmet 150 kg
Glasyr 140 kg

Klicka på bilden nedan för en förstorad ritning
Klicka igen för att komma tillbaka


Vi förbehåller oss rättigheten att göra tekniska förändringar!
 
Till startsidan