Aktiebolaget OSAB startades 1978 och är idag beläget i Järfälla strax utanför Stockholm.
Vi har stor kunskap och lång erfarenhet inom livsmedelsindustrin och har ett flertal generalagenturer på den svenska och norska marknaden.
Vår affärsidé är att kunna assistera vid projektering av anläggningar samt leverera maskiner och kringutrustning för livsmedelsproduktion.

Hög kvalitet
OSAB representerar välkända tillverkare som vi har byggt upp ett långvarigt och nära samarbete med.
Gemensamt för våra tillverkare är att de endast använder material av högsta kvalitet vid tillverkning av maskiner och utrustning.
Maskinerna är modernt designade med hänsyn till livsmedelsindustrins stränga hygienkrav samt CE-godkända och uppfyller de existerande kraven på den europeiska marknaden.

Skräddarsydda system
Då flera av våra leverantörer även tillverkar skräddarsydda maskiner/system, kan vi erbjuda lösningar som passar just för Era behov.
Välkommen att kontakta oss för rådgivning.

Snabba leveranser
För att kunna erbjuda snabba leveranser så lagerför vi ett flertal olika originalreservdelar, bandsågblad och kvarnsatser (knivar, hålskivor och distansringar).

Trygg eftermarknad
Tack vare vårt väletablerade kontaktnät av servicefirmor, på de flesta orter i Sverige, kan vi vid behov även förmedla service åt våra kunder.

Har Ni frågor eller vill ha mer information är Ni välkomna att kontakta oss på OSAB.